Daan Roosenbrand is een getalenteerde saxofonist en klarinettist die zijn passie voor muziek combineert met zijn vaardigheden op deze instrumenten. Met een voorliefde voor lichte muziek heeft Daan een mooie carrière opgebouwd, waarin hij uitblinkt in verschillende muzikale genres.

Daan heeft in talloze bands gespeeld, waarbij hij zijn saxofoon- en klarinet vaardigheden ten volle heeft benut. Hij heeft niet alleen in diverse bands opgetreden, maar speelde ook in big bands en orkesten, waar hij zijn unieke stijl en muzikaliteit heeft kunnen ontwikkelen. Een belangrijk aspect van Daans muzikale carrière is zijn toewijding aan het delen van zijn kennis en passie met anderen. Hij heeft uitgebreide ervaring opgedaan als docent en dirigent en deelt zijn expertise door individuele saxofoonlessen te geven, te dirigeren bij Let’s Swing Delft en de JD’s Big Band. Bovendien verzorgt Daan ook muzieklessen op basisscholen, waarbij het beleven van plezier aan muziek centraal staat in zijn lessen.

Gedurende zijn muzikale reis heeft Daan ook de kans gehad om samen te werken met verschillende artiesten en bands. Hij was een gewaardeerd lid van de Dave Warmerdam Band, waar hij zijn muzikale vaardigheden verder heeft kunnen aanscherpen. Momenteel maakt Daan deel uit van de coverband IMPAKT uit Roosendaal. Daarnaast werkt Daan ook samen met verschillende DJ’s, waardoor hij zijn muziek in een opwindende en dynamische context presenteert.

Zijn toewijding aan het vak en zijn vermogen om anderen te inspireren, maken hem een gewaardeerde muzikant, leraar en dirigent.