Helaas gaat het hieronder vermelde festijn op het plein niet door ten gevolge van de maatregelen rond het Corona Virus. Het is de bedoeling dat het evenement nu in 2021 wordt gehouden.

Op zaterdag 4 juli aanstaande wordt een door JD’s Big Band georganiseerd muzikaal evenement gepresenteerd op het Scheffersplein onder de titel:  TOT SCHEFFERS GENOEGEN. Naar we hopen is het dan prachtig weer, zijn de terrasjes vol en kunnen we terrasgangers en andere bezoekers een aantrekkelijk programma voorschotelen met heel wat verschillende muzikale en andere culturele aspecten daarin. Er komt een podium en ook de ruimte voor het podium wordt zo nu en dan benut. Het progamma wordt aan elkaar gepraat door Jim Flach. Als eerste treedt in dit programma op de Keltische doedelzak formatie Beithar met oude Schotse klanken. Ondertussen heeft dan op het podium plaats genomen de Dubbeldamse Stageband Pro Patria. Ook vocaal valt er te genieten, want de volgende groep die zich op het podium presenteert is de Vocal Group Different Voices. Onze eigen Big Band is als volgende deelnemer aan de beurt en zal swingende klanken laten horen en daarnaast onze zangeres Sophie begeleiden. Als sluitstuk van deze muzikale middag hebben we ons van de medewerking kunnen verzekeren van het blazers collectief De Donuts. Kortom, een veelzijdig programma dat aan de Dordtse burgerij wordt aangeboden.