Het was niet helemaal een officieel optreden van JD’s Big Band, maar werd ondanks dat niet minder gewaardeerd. Het was meer een gebaar van vriendschap van onze Big Band in de richting van een gewaardeerd oud-lid, Nico Bakker. Nog maar zo kort geleden, december 2018, kwam Nico nog zoals iedere donderdagavond naar het JMC om zijn partijtje mee te blazen. Lichamelijke problemen zorgden ervoor dat hij zijn hobby niet langer kon voortzetten. Vanaf dat moment is Nico zowel lichamelijk als ook geestelijk ver achteruit gegaan en brengt hij nu zijn dagen door in Parkhoff aan de Koningsstraat in Dubbeldam. In de tuin van Parkhoff verzamelde zich een klein deel van onze Big Band. Door Corona gedwarsboomd heeft onze Big band maanden lang niet kunnen repeteren. Nog maar heel kort voor genoemde datum is er weer een voorzichtige start gemaakt met muziek maken. Nu stonden er twee trompettisten (Gert vB en Peter), 2 trombonisten (G. S. en Walter) en 2 saxofonisten (Jan S en Roel) met instrumenten in de tuin voor Parkhoff om te spelen wegens de 75ste verjaardag van Nico, die eigenlijk een dag later valt. Onder leiding van dirigent Jan en met zang door Nico’s dochter Marleen werd een deel van het programma ten gehore gebracht, waarbij ook gebruik werd gemaakt van orkestbanden. Nico zat in zijn stoel en liet het geheel over zich heen komen. Ook andere bewoners en familieleden van Nico waren naar de tuin gekomen en genoten op gepaste afstand mee van de muziek. Marleen gaf door dat Nico heel trots was dat de Big Band dit voor hem wilde doen en hij heeft de dagen erna nog vaak trots verteld dat hij als trompettist zowel bij Jubal als bij deze Big Band heeft gespeeld.